• ALLTID FRI FRAKT / Säker betalning med Klarna & Swish
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish
DHL / Post Nord

Nöjda kunder är det bästa vi vet! 

Våra kunder finns bland allt ifrån elitutövare till vardagsmotionärer 

  

Jag använder Macios sköljmedel på alla mina träningskläder och är jättenöjd! Jag har tidigare tvättat mina dräkter med vanligt sköljmedel (fast jag vet att jag inte borde) men gillar verkligen det här nya. Många på vår klubb använder även det och är jättenöjda.
Elina Moestam – VM Guldmedaljör Brasilians Jiu Jitsu


​​Vann en flaska på gymmet och använder det alltid nu. Fick tom bort lukten i hockeyhandskarna.
Tomas Kvarby – Hockey​

Jag har använt det ett tag nu och är supernöjd! Använder det på sonens träningskläder, känns bra att det inte innehåller några gifter.
Maria Stenberg – "Hockeymorsa"

​​Är riktigt nöjd! Fungerar klockrent och det är enkelt att beställa på hemsidan.
Markus Svärdh – Padel

​​Många som tränar på min klubb använder Macio´s produkter till sina träningskläder inklusive mig själv, det känns bra att använda en produkt som funkar och är fritt från skadliga kemikalier
Steven Antoniou – Ägare Poseidon Kampsportsakademi

​Är sjukt nöjd att jag hittade ett det till mina Brasse-jutsu-dräkter o rashguards som faktiskt funkar! Till och med på en rashguard som jag hade gett upp hoppet om är räddad. Bäst av allt är att det är helt fritt från kemikalier! Att det luktar gott är en välkommen bonus!
Micke Pastor – Bjj

Riktigt bra produkter! Det känns fräsht i hela tvättstugan när man har tvättat.
Henrik Evén – Hockey​​

Äntligen en produkt som faktiskt fungerar! Mina träningskläder känns alltid rena och fräscha efter tvätt. Det känns tryggt att veta att det är fritt från parfym och andra kemikalier.
Elisabeth Engberg – Bjj​​ / Gym

Funkar klockrent till sonens hockeyutrustning!
Peter Crozzoli 

Har använt sköljmedlet ett tag och är verkligen supernöjd! Har aldrig dålig lukt i kläderna längre, känns alltid rent och fräscht efter tvätt.
Michel Henrysson – Bjj​​

Macio kommer i en snygg flaska och det är en njutning att öppna den, en mycket behaglig doft. Känns potent och naturlig på samma gång. Träningskläderna känns mycket fräschare nu. Är mycket nöjd!
Johan Hultman – Styrketräning

​​Använder det till mina kompressionsplagg och är mycket nöjd! Vetskapen om att ämnena är skonsamma för miljön känns bra och tryggt.
Karl Wong – Crossfit / Bjj 


Jag hade inte använt sköljmedel på flera år av miljöskäl. Jag blev så glad när jag hittade Macios miljövänliga sköljmedel som fungerar perfekt till hela familjens träningskläder.
Rosel Johard – Löpning


Fungerar verkligen jättebra! Snabb leverans
Peter Edmark – Längdskidor / Löpning


Vi kan verkligen rekommendera Macio då den får våra träningskläder att dofta gott och kännas fräscha!
Simon & Evelina Blomberg – Ägare Tullinge Crossfit


För mig med svettiga ridkläder är Macio magiskt!! Tar bort all svettlukt, luktar gott och är naturligt! Rekommenderar verkligen!!!
Alva Galli – Ridning


Jag är mycket nöjd med Macio. Deras tvättmedel håller mina träningskläder fräscha och fri från sur lukt som lätt uppstår efter långa brottningspass. Även min sambo är nöjd nu när man luktar lavendel istället för sunkig träningslokal. 5/5 stjärnor från mig.
Bastian Eriksson – Kampsport


Frugan älskar det!!

Rickard ”Rille” Andersson – Innebandy


Länge leve dina träningskläder!