• Fri frakt vid köp av två st. / Klarna, Swish & kort. Snabb leverans
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish
Fri frakt vid köp av två st.

Nöjda kunder är det bästa vi vet!

  

Jag använder Macios sköljmedel på alla mina träningskläder och är jättenöjd! Jag har tidigare tvättat mina dräkter med vanligt sköljmedel (fast jag vet att jag inte borde) men gillar verkligen det här nya. Många på vår klubb använder även det och är jättenöjda.
Elina Moestam – Stark IF


​​Jag använder det till mina underställ och träningskläder och är jättenöjd.
Tomas Kvarby – Hockey​

Jag har använt sköljmedlet ett tag nu och är supernöjd! Jag använder det till hela familjens kläder. Som allergiker känns det bra att använda en produkt som inte innehåller parfymer.
Maria Nordahl – Yoga

​​Är riktigt nöjd! Fungerar klockrent och det är enkelt att beställa på hemsidan.
Markus Svärdh – Innebandy

​​Många som tränar på min klubb använder sköljmedlet till sina träningskläder inklusive mig själv, det känns bra att använda en produkt som funkar och är fritt från skadliga kemikalier
Steven Antoniou – Poseidon Kampsportsakademi

​Är sjukt nöjd att jag hittade ett sköljmedel till mina Brasse-jutsu-dräkter o rashguards som faktiskt funkar! Till och med på en rashguard som jag hade gett upp hoppet om är räddad. Bäst av allt är att det är helt fritt från kemikalier! Att det luktar gott är en välkommen bonus!
Micke Pastor – Bjj

Älskar den!
Henrik Evén – Hockey​​

Äntligen ett sköljmedel som faktiskt fungerar! Mina träningskläder känns alltid rena och fräscha efter tvätt. Det känns tryggt att veta att det är fritt från parfym och andra kemikalier.
Elisabeth Engberg – Bjj​​

Funkar klockrent!
Peter Crozzoli – Crossfit​​

Har använt sköljmedlet ett tag och är verkligen supernöjd! Har aldrig dålig lukt i kläderna längre, känns alltid rent och fräscht efter tvätt.
Michel Henrysson – Bjj​​

Macio kommer i en snygg flaska och det är en njutning att öppna den, en mycket behaglig doft. Känns potent och naturlig på samma gång. Träningskläderna känns mycket fräschare nu. Är mycket nöjd!
Johan Hultman – Styrketräning

​​Använder sköljmedlet till mina kompressionsplagg och är mycket nöjd! Vetskapen om att ämnena är skonsamma för miljön känns bra och tryggt.
Karl Wong – Crossfit / Bjj 


Jag hade inte använt sköljmedel på flera år av miljöskäl. Jag blev så glad när jag hittade Macios miljövänliga sköljmedel som fungerar perfekt till hela familjens träningskläder.
Rosel Johard – Löpning


Fungerar verkligen jättebra! Snabb leverans
Peter Edmark – Längdskidor


Vi kan verkligen rekommendera Macio då den får våra träningskläder att dofta gott och kännas fräscha!
Simon & Evelina Blomberg – Tullinge Crossfit


För mig med svettiga ridkläder är Macio magiskt!! Tar bort all svettlukt, luktar gott och är naturligt! Rekommenderar verkligen!!!
Alva Galli – Ridning


Jag är mycket nöjd med Macio. Sköljmedlet håller mina träningskläder fräscha och fri från sur lukt som lätt uppstår efter långa brottningspass. Även min sambo är nöjd nu när man luktar lavendel istället för sunkig träningslokal. 5/5 stjärnor från mig.
Bastian Eriksson – Kampsport


Frugan älskar det!!

Rickard ”Rille” Andersson – Innebandy


Länge leve dina träningskläder!