• ALLTID FRI FRAKT / Säker betalning med Klarna & Swish
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish
DHL / Post Nord

Om oss

Vår vision är en giftfri miljö. 

Vi ledsnade på alla produkter som påstod sig vara bra för vår miljö och våra kroppar. När vi synade innehållet i våra rengöringsprodukter som vi hade hemma blev vi smått förskräckta av vad vi läste. Ämnen som bevisligen var dåliga för både människan och miljön förekom nästan överallt. Det här ville vi utmana! Efter en hel del efterforskning och experimenterande med naturliga ämnen hade vi vår första produkt som vi testade bland hårt tränande människor och fick till slut bekräftat att produkten fungerade. I början bestod våra kunder av gym som erbjöd sina medlemmar tvätt av träningskläder. Många ville köpa med sig vår produkt hem men det var få som ville släpa på en dunk på 5 liter, så vi bestämde oss för att ta fram en snygg och behändig flaska som är enkel att köpa med sig där man tränar eller att smidigt beställa hem.

Miljö
Som kund kan du känna dig helt trygg med att våra produkter inte innehåller några skadliga eller allergiframkallande ämnen. I vår produktion finns inga ämnen som har negativ miljöpåverkan.

Produktion
All tillverkning, packning och distribution sker i egen regi för att minska på onödiga transporter och för att ha full kontroll över att  innehållet är vad vi lovar.

Vår vision
Vi vill erbjuda våra kunder ett miljövänligt alternativ - på riktigt!    Vi ska vara ett självklart val för dig som vill undvika dåliga och tveksamma kemikalier i din vardag.